Minska din elkostnad med Tempiros Smarta Styrning

Bli av med onödig energikostnad

Med Tempiros app kan du schemalägga sänkning av värmen och varmvattenberedaren t.ex. när du är på jobbet eller bortrest. Du kan enkelt spara 10% av din värmekostnad.

 

 

Minska elanvändningen när elen är dyr

Om du har ett elavtal med timpris så kan Tempiros lösning automatiskt sänka temperaturen eller schemalägga avstängning av varmvattenberedaren och andra prylar de timmar då elen är dyr. Du kan välja hur många timmar per dygn som t.ex. varmvattenberedaren behöver vara igång så väljer systemet de billigaste timmarna.

Stäng av vattnet i ditt fritidshus och undvik skador!

Stäng vatten på distans med Tempiros Vattenbrytare

Tempiros Smarta Vattenbrytare kan monteras på de flesta avstängningsventiler och styrs via Tempiros app. Du kan själv montera enheten utan rörmokare eller hantverkare. Med Tempiros app ser du ifall du stängt ventilen och kan stänga den med enkelt tryck i appen.

Styrdonet kan även användas på andra ventiler som du önskar styra på distans för t.ex. för att schemalägga bevattning.

Övervaka din stuga med Larm

Smart Brandlarm

Tempiros uppkopplade Smarta Brandlarm övervakar din bostad eller stuga så att du omedelbart får reda på om brandvarnaren löser ut – oavsett var du befinner dig.

 

Smart Inbrottslarm

Vi erbjuder mycket prisvärda larmpaket som du själv kan installera i ditt fritidshus eller bostad. Du kan kombinera inbrottslarmet med styrning av värme och energi i samma paket. Larmet har ingen månadskostnad och du får notiser via Tempiros app om någon sensor löser ut.

Tempiro Spisvakt - En innovativ lösning för ökad säkerhet i hemmet

Tempiros spisvakt är en smart lösning för att undvika brandolyckor orsakade av glömda spisar

Spisvakten stänger av spisen automatiskt efter en förinställd tid och kan enkelt styras med en strömbrytare som placeras nära spisen. Dessutom kan du kontrollera spisens status och stänga av den på distans, vilket ger extra trygghet. Tempiros spisvakt är ett enkelt och effektivt sätt att minska risken för brand i hemmet.

Om Oss

Vår lösning göra din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv

Tempiros lösning har utvecklats inom E.ON Agile Företagsaccelerator 2016. Vår lösning baseras på en patentansökan om att styra apparater via säkringar, en världsunik innovation som på ett enkelt sätt kan göra din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv.