fbpx

Hur fungerar det?

Med Tempiro kan du kontrollera din uppvärmning från din telefon. Vi erbjuder en smart innovation som du själv enkelt kan installera – lika enkelt som att byta en säkring! Via Tempiros app kan du styra säkringarna var och en eller låta termostaten styra dem via den temperatur du ställer in. Vår lösning gör din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv.

01

steg ett

Byt ut propphållaren

Ersätt den vanliga propphållen som håller den säkring som ska styras med Tempiro smarta säkring. Din elvärme styrs via den smarta säkringen, som har trådlös radiokommunikation. Den läser av energiförbrukningen för varje säkring så att du alltid har full kontroll på vad som händer i bostaden.

02

Steg två

Installera den smarta termostaten

Tempiros smarta termostat styr temperaturen i bostaden via säkringarna. Termostaten är trådlös och kan enkelt sättas upp på valfri plats. Den gör att du kan ställa in och övervaka temperaturen i bostaden via Tempiros app.

03

steg tre

Anslut till internet

Tempiro centralenhet kopplar upp ditt system mot din befintliga Internetanslutning eller den 3G uppkoppling som vi erbjuder. Uppkopplingen sker via vår smarta centralenhet som också ser till att systemet fortsätter att fungera även om Internetanslutningen skulle försvinna tillfälligt. Centralenheten är hjärnan i systemet, som skickar vidare kommandon till säkringarna från termostaten och från appen. Den rapporterar status till appen via Tempiros molntjänst.

fingerprint authentication icon png

04

Steg fyra

Ladda ner appen

Med vår kostnadsfria app kan du styra säkringarna var och en, ställa in temperaturen för termostaten och schemalägga händelser, oavsett om du styr elvärme, varmvattenberedare eller annan utrustning. Tillgänglig för iOS och Android.

Lär dig mer om Tempiros lösning med hjälp av filmerna nedan

Vilket Tempiro startpaket passar mig?

tempiro paket small

SMALL

Paket-medium

MEDIUM

Paket-large

LARGE

Paket-xtra-large

XL