Våra samarbetspartners

Om Oss

Vår lösning göra din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv

Tempiros lösning har utvecklats inom E.ON agile företagsaccelerator 2016. Vår lösning baseras på en patentansökan om att styra apparater via säkringar, en världsunik innovation som på ett enkelt sätt kan göra din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv.

Om oss

Tempiro är en lösning som baseras på en patentansökan om att styra apparater via säkringar, en världsunik innovation som på ett enkelt sätt kan göra din bostad smartare, bekvämare och mer energieffektiv.

Vår innovation utvecklades inom E.ONs företagsaccelerator 2016. 
 
Hösten 2016 var Tempiro nominerad som finalist i Embedded Systems Awards och några månader senare blev företaget utvalt att ingå i inkubatorprogrammet på MINC i Malmö. Dessutom ingick bolaget i Climate-KIC Nordic Accelerator Programme.
 
I maj 2017 deltog och vann Tempiro i en internationell tävling, IoT for Greener Cities Challenge, som arrangeras av Forum of Young Global Leaders i samarbete med det globala energibolaget Engie. Syftet är att främja smarta innovationer för energibesparing baserade på användandet av data och Internet of Things.
 
I november 2017 genomförde vi en crowdfunding kampanj på platformen IndieGoGo, då nådde vi 115% av vårt mål och vårt system var förbeställt av 56 kunder. 
 

Tempiro var finalisten i entreprenörstävling Swedbank Rivstart 2018 och vann 200 000 kr.

Sedan hösten 2017 är Tempiro en del av Ideon Innovation i Lund. 

 
Tempiros smarta säkringar är finansierade och stöds bl a av Energimyndigheten, Vinnova samt Almi.
Tempiro har även erhållit bidrag genom deltagande i det EU-finansierade programmet Climate-KIC.
 

Registrerad Företagsadress

Tempiro AB

Magnus Lindström

Vigselgången 5

224 80 Lund

Org.nr: 559094-8088

 

Tempiros första batch lanserades på marknaden i oktober 2018. Hittills har bolaget sålt  smarta säkringar till hundratals kunder.

Magnus Lindström som grundat bolaget har lång erfarenhet från energibranschen och har arbetat de senaste 10 åren med att bygga smarta energilösningar och smarta uppkopplade enheter för hemmet.