Integritetspolicy

Tempiro AB har byggt Tempiro-appen som en kommersiell app. Denna SERVICE tillhandahålls av Tempiro och är avsedd att användas som i befintligt skick.

 

Den här sidan används för att informera webbplatsbesökare om vår policy för insamling, användning och hållande av personlig information om någon som bestämt sig för att använda vår tjänst.

 

Om du väljer att använda vår tjänst, godkänner du insamling och användningen av information i enlighet med denna policy. Den personliga information som vi samlar in används för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Vi kommer inte använda eller dela din information med någon annan än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy.

 

Du kan kontakta Tempiro för ett utdrag av de uppgifter vi samlar in om dig. Om du meddelar oss tar vi bort ditt konto och alla insamlade data.

 

Villkoren som används i denna sekretesspolicy har samma betydelser som i våra användarvillkor, som är tillgängliga hos Tempiro, om inte annat anges i denna sekretesspolicy.

Informationsinsamling och användning

För en bättre upplevelse när du använder vår tjänst kan vi kräva att du ger oss viss personligt identifierbar information, inklusive men inte begränsat till namn, e-postadress, postadress och plats.
Den information vi begär bevaras av oss och används enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Loggdata

Vi vill informera dig om att när du använder vår tjänst, kommer vi att samla in data och information (via tredje parts produkter) i telefonen som benämns Loggdata. Denna loggdata kan innehålla information som din IP-adress för din enhet, enhetens namn, operativsystemversion, konfiguration av appen när du använder vår tjänst, tid och datum för din användning av tjänsten och annan statistik.

Säkerhet

Vi värdesätter ditt förtroende för att ge oss din personliga information, så vi strävar efter att använda kommersiellt gångbara sätt att skydda den. Men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet, eller elektronisk lagringsmetod är 100% säker och pålitlig, och vi kan inte garantera absolut säkerheten.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Således rekommenderas att du regelbundet granskar denna sida för eventuella ändringar. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan. Dessa ändringar är effektiva omedelbart efter att de har publicerats på den här sidan.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller förslag om vår sekretesspolicy, tveka inte att kontakta oss.