shutterstock_143449219-text

När barnen lämnat boet kände Peter och Eva att det var dags för ett nytt kapitel i deras liv - nu hade de äntligen möjligheten att åka upp till fritidshuset i Storlien som de ville. Med Tempiros smarta säkringar kan paret nu fjärrstyra sin värme och el vilket har möjliggjort mer spontanresor till sitt lilla torp.

Peter och Eva är vad man skulle kunna kalla ett sportigt par. Det är lätt att se dem med ett par skidstavar i händerna. Bengt skrattar och svarar,
–  Jo, nu på vintrarna blir det en hel det längdskidor. Även om vi mest åker till stugan för att få slappna av.

Vi har inte möjlighet till det lugnet som finns i stugan här i Stockholm.

Eva kommer in i vardagsrummet med nybryggt kaffe. Hon nickar instämmande med Peter och fortsätter,

Vi har länge funderat på hur vi skulle kunna spendera mer tid i stugan, speciellt nu när vi inte har barnen hemma längre så kan vi åka mer spontat. Eftersom det endast är eluppvärmning så har det alltid tagit något dygn innan det blir varmt. Men sen vi hittade Tempiro och deras smarta säkringar, kan vi komma fram till ett uppvärmt hus. Det gör det mycket lättare för oss att vara i stugan oavsett årstid.

”Det har också skapat en enorm trygghet eftersom vi har koll på grundvärmen eller om det blir strömavbrott, på så sätt undviker vi onödiga frostskador."

Peter plockar upp sin telefon och visar på Temprios app hur han har döpt säkringarna efter olika rum, ”Element vardagsrum”, ”Element övervåning” och ”Kök”. Eva ler överseende mot sin man och skakar på huvudet.

Eva tycker såklart att jag är fånig. Men det är hur enkelt som helst, jag väljer bara vilken del av stugan som ska värmas upp och hur varmt det ska vara, allt finns här i appen! Det har också skapat en enorm trygghet eftersom vi har koll på grundvärmen eller om det blir strömavbrott, på så sätt undviker onödiga frostskador och utgifter. Även på sommaren när det blir klassiskt svenskt väder med kalla nätter och regn är det skönt att ha kontroll direkt från telefonen.

 

Eva instämmer med sin make och avslutar

– Det är så himla praktiskt och bra. Vi sparar även en hel del pengar på att styra grundvärmen när vi inte är där.

Vill du veta mer om Tempiro?

Tempiro är en världsunik lösning som gör din bostad smartare, tryggare och mer energieffektiv. Med Tempiro kan du enkelt fjärrstyrt värmen i ditt fritidshus via mobilen.

För att beställa eller för mer information besök: Tempiro.com