Villkor

Fraktkostnad och leverans

Vi skickar alla beställningar med PostNord. Fraktkostnad framgår vid beställning innan betalning. Om du inte hämtar ut paketet och det går i retur till oss debiterar vi en avgift om 150 kr inklusive moms.

Betalning

Genom att bekräfta en order medges betalningsansvar för orderns innehåll samt eventuell fraktkostnad. Betalning görs via Klarna, vänligen se Klarnas hemsida för detaljerad information.

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara vi har skickat till dig, även om förpackningen är öppnad. Observera att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Har produkten blivit skadad eller returneras i ej komplett skick så har vi rätt till att värdera hur stort säljvärdet minskat och dra bort detta belopp från returpengarna.

Innan du returnerar något till oss måste du kontakta oss för att erhålla ett returnummer. Du som kund står för kostnaden för returfrakten när du ångrar köpet.  Återlämnande av produkt skall ske senast 14 dagar efter att du kontaktat oss om att du önskar nyttja din ångerrätt. 

Returer skickas till:
Tempiro AB
Scheelevägen 15
223 70 Lund

Garanti & Reklamation

Vi lämnar ett års garanti på samtliga produkter. Om du får problem med en vara måste du kontakta oss innan du returnerar produkten – vi avhjälper dina problem i första hand. Kan vi inte lösa problemet har du returrätt på produkten.

Observera att du måste ha fått ett returnummer från oss innan en produkt returneras.

Bor du i Sverige, Danmark eller Finland skickar vi utan kostnad ut en returfraktsedel så du slipper betala returfrakten. Väljer du att skicka en retur på annat sätt ersätter vi inte utlägg för returfrakt.

Personuppgifter

Vi har ett samarbete med Klarna och använder oss av tjänsten Klarna Checkout. Genom att godkänna våra köpvillkor godkänner du även villkor för användning av Klarna Checkout. Tempiro AB och Klarna behandlar dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en förenklad betalning via Klarna Checkout och för att kunna förenkla betalningsprocessen ytterligare nästa gång du använder Klarnas tjänster.

 

Registrerad Företagsadress

Tempiro AB

Magnus Lindström

Vigselgången 5

224 80 Lund